Hvordan finder jeg den rigtige leasingløsning?

 
Det kan være en videnskab at finde rundt i de forskellige leasingløsninger. Hos Nordic Leasing synes vi ikke, at det skal afholde dig fra at lease en bil, for hvis du finder den rigtige type af leasing, er der mange fordele at hente. Derfor vil vi gerne prøve at hjælpe dig med at finde den rigtige leasingtype.

Hvilke typer af leasing findes der?

Der findes fire typer af leasing.
 
  • Privatleasing
  • Erhvervsleasing
  • Flexleasing
  • Splitleasing
 
Som privatperson kan du benytte sig af alle leasingtyperne undtagen erhvervsleasing, der er forbeholdt virksomheder. Derudover er splitleasing også en løsning, hvor du som privatperson skal have en aftale med din arbejdsgiver. Derfor er privatleasing og flexleasing de to oplagte løsninger for dig som privatperson.

Men hvordan vælger jeg mellem privat- og flexleasing?

Grundlæggende set er privatleasing- og flexleasing det samme.

Erhvervsleasing eller splitleasing?

Erhvervsleasing og splitleasing har det til fælles, at de er relaterede til en virksomhed. De fungerer ikke helt på samme måde, og som regel vil virksomhedsejeren have det sidste ord.
 
Splitleasing splitter aftalen op i to. En erhvervsdel og en privatdel. Hvis du for eksempel kører 80% erhvervskørsel i bilen og 20% privatkørsel, så bliver 80% af omkostningerne betalt af firmaet, mens 20% af omkostninger bliver betalt af dig. På splitleasing er der kilometerbegrænsning, så hvis du kører relativt få kilometer privat så er splitleasing en god ide.  
 
Det betyder, at du slipper for at blive beskattet af fri bil, fordi du betaler en procentdel af bilens omkostninger. Hvis du kører meget i arbejdshenseende, vil dette beløb ofte være mindre end det beløb, du ville blive beskattet af.
 
Erhvervsleasing er en leasingmodel, hvor bilerne betales 100% af firmaet. Hvis du derfor ønsker at bruge bilen til privatbrug, bliver du beskattet af fri bil. Derfor er denne løsning også mest ideel, hvis bilerne kun skal bruges i arbejdsregi.
Så grundlæggende set er flexleasing og privatleasing henvendt til privatpersoner, mens splitleasing og erhvervsleasing er tiltænkt virksomhedsansatte.
 
Erhversleasing har i modsætning til splitleasing ingen kilometerbegrænsning. Så hvis du kører meget, eller har svært ved at forudse kilometerbehovet så er erhvervsleasing at foretrække.   

Vi finder i fællesskab den rette løsning

 
Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os i dag på 70 22 22 02 eller mail info@nordicleasing. Vi uddyber gerne de forskellige leasingtyper, og vi tilbyder altid en uforpligtende snak om dine behov. På den måde kan vi i fællesskab finde frem til den rigtige løsning.

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing