Hvad er erhvervsleasing?

 
Erhvervsleasing er til dig, der gerne vil have en smart og sikker firmaleasing af dine biler i virksomheden. Med firmaleasing får du en række fordele, der gør det nemt for din virksomhed at holde styr på budgettet og give tid til det, I er gode til – at drive virksomheden.
 
Hos Nordic Leasing tilbyder vi erhvervsleasing til både store og små virksomheder, og vi forhandler biler af tysk, svensk, engelsk og italiensk kvalitet.

Hvordan fungerer erhvervsleasing af bil?

I stedet for at dine ansatte som privatperson leaser bilen, så sørger virksomheden for at stå for leasingen. Det bliver derfor firmabilleasing.
 
Dine medarbejdere kører stadig rundt i bilen, fordi de er tilknyttet arbejdspladsen.
Men den helt store forskel ligger i, at det er din virksomhed, der står for leasingen, i stedet for at dine ansatte individuelt sørger for privatleasing.

Er firmabilleasing smart?

Hvis du ønsker et klart budget, en CO2-venlig løsning og fokus på at drive virksomheden, så er erhvervsleasing en oplagt mulighed for dig.
 
Ved erhvervsleasing giver du nemlig en stor del af ansvaret til leasingfirmaet, og dermed kan du koncentrere dig om dine hovedopgaver. Vi har lavet en liste over punkter, der gør erhvervsleasing fordelagtig.
 
  • Virksomheden kender alle omkostninger på bilen
  • Dine ansatte får muligheden for at køre rundt i nye og sikre biler
  • Din virksomhed vil ikke opleve et værditab på bilerne
  • Du skal ikke bruge store summer på nye firmabiler – de penge kan du bruge på virksomhedens aktiver
  • Der udregnes ny beskatning hvert år, så udgifterne løbende falder i takt med bilens alder
 
Derudover vil leasing af en firmabil helt sikkert være noget, der falder i god jord hos dine ansatte, der får en ny, attraktiv bil at køre rundt i. Det skaber et godt arbejdsmiljø og er på sigt med til at gøre din virksomhed mere effektiv og til et godt sted at være.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved leasing af bil til erhverv?

Der er altid punkter, du skal overveje, når du leaser en bil. Det gælder selvfølgelig også, når det kommer til erhvervsleasing. Hos Nordic Leasing vil vi gerne være selektive. Derfor nævner vi også altid, hvad du skal være opmærksom på, når du gerne vil lease en bil.
 
Når du ønsker at lease din firmabil, kan du vælge mellem operationel og finansiel leasing. Vi tager selvfølgelig en snak med dig om, hvad dine behov er og finder den bedste løsning.
 
Har du lyst til at høre mere? Tøv endelig ikke med at kontakte os på 70 22 22 02 eller mail info@nordicleasing.dk. Vi har også altid kaffe på kanden, hvis du har lyst til at komme forbi vores butik. Så kan du også få et indblik i de mange mærker og modeller, vi forhandler.

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing