Guide til flexleasing

Vi hjælper dig til at opnå drømmebilen

Leasing-guide


Flexleasing? Hvordan er det nu lige det fungerer?
Vi har sammensat den ultimative 6-trins guide til, hvordan du nemt og enkelt leaser din bil på abonnement. Her gennemgår vi fordele og eventuelle faldgrupper ved flexleasing, så du bliver klædt ordentligt på til at flexlease din drømmebil.

1. Når drømmebilen bliver en opnåelig drøm

Flexleasing gør det muligt for dig at sidde bag rattet i lige præcis den bil, som du drømmer om!

Den toptunede luksusbil fra Ferrari, Porsche, Maserati og topmodellerne inden for Audi, BMW og Mercedes bliver hverdagens køretøj for flere og flere danskere gennem en fornuftig og gennemskuelig flexleasing. Hos Nordic Leasing hjælper vi vores kunder med at finde drømmebilen og opstille en realistisk økonomi for flexleasing.
 
Inden du flexleaser er det vigtigt at du har styr på begreberne: 
  • Udbetaling
  • Månedlig ydelse
  • Restværdi

2: Undgå ubehagelige overraskelser - Vælg klogt når du flexleaser!

Flexleasing giver dig mulighed for at køre i en eksklusiv bil til en fast månedlig pris, der er til at betale, fordi registreringsafgiften betales i rater i de måneder, du leaser bilen. What’s not to like?!
 
Den lave månedlige ydelse er kun en tredjedel af det samlede regnestykke for din flexleasingaftale. Særligt restværdien er vigtig for dig at have et godt overblik over. For efter endt leasingperiode forpligter du dig til at købe bilen for f.eks. at sælge den videre. Hvis du har accepteret en lav månedlig ydelse, men med en urealistisk høj restværdi, risikerer du at stå tilbage med en bil, du ikke kan sælge til den værdiansættelse, der lå til grund for den lave månedlige ydelse. 
 
Kort sagt: Er der ikke sat en realistisk restværdi på bilen, som du flexleaser, så kan du stå med en meget ubehagelig overraskelse, når leasingperioden udløber.
Hos Nordic Leasing sætter vi en stor ære i at sætte realistiske restværdier på bilerne. Glade kunder, der har styr på økonomien i flexleasingaftalen, det er kunder, der kommer igen og anbefaler os til andre.

3) Flexleasing - Udbetaling eller depositum? 

Vi ser mange steder, at der hersker stor tvivl om, hvorvidt man skal lægge en udbetaling, et depositum, eller nogle gange begge dele.
Når du står overfor at indgå din leasingaftale, vil vi, hos Nordic Leasing, anbefale, at du vælger at lægge pengene som en udbetaling. På den måde er du, som kunde, sikret ved at dine penge bruges til afbetaling på bilen og ikke går tabt, hvis leasingfirmaet skulle gå konkurs.
 

4) Flexleasing – Forstå den månedlige ydelse 

Du kan nemt blive forført af den månedlige ydelse på drømmebilen, når du står overfor at skulle flexlease din nye bil. Derfor er det vigtigt at forstå, hvordan den månedlige ydelse hører sammen med både udbetalingen og restværdien.
En del af din månedlige ydelse går til at betale bilens registreringsafgift i leasingperioden. Resten af den månedlige ydelse er med til at betale af på bilens værdi sammen med din udbetaling.
En urealistisk lav månedlig ydelse kan altså, i nogle tilfælde, give en urealistisk høj restværdi. Kan du ikke sælge bilen videre til tredjepart, efter endt leasingperiode, til den beregnede restværdi. så er der pludselig gæld i bilen.
 
Ingen ubehagelig stor restgæld. Hos Nordic Leasing har vi mange års erfaring i værdiansættelse af biler. Sammen med kunden sætter vi os ned og finder drømmebilen og laver et realistisk bud på, hvad den månedlige ydelse skal være sammen med restværdien.
Så kan du med god ro i maven køre ud på landevejene, vel vidende hvad din udgift er hver måned og uden høj risiko for en restgæld senere.
 

5) Flexleasing holder registreringsafgiften nede på luksusbiler

Med den høje registreringsafgift i Danmark er flexleasing et yderst attraktivt valg for dig, der gerne vil køre i drømmebilen til en månedlig ydelse, der er til at betale sig fra.
90% af bilerne, som vi hos Nordic Leasing henter ind, kommer fra autoriserede forhandlere i Tyskland. Det er kundens garanti for, at de anskaffer sig en bil, hvor service har været overholdt, og hvor eventuelle. tidligere skader på bilen er dokumenterede.
At importere en bil fra en ukendt forhandler kan resultere i et køretøj, som ikke stemmer overens med det, man har bestilt.
Det skaber nemlig en tryghed for vores kunder, at de ved, hvilken stand deres bil er i, når den leveres.
 

6: Glade kunder og troværdig vejledning

Drømmer du om en ny bil, og overvejer du flexleasing? Vi giver dig det realistiske overblik over samlede udgifter: 
  • Lavt opstartsgebyr 
  • Udbetaling frem for depositum 
  • Realistisk månedlig ydelse 
  • Restværdi der er til at stole på 
 
Kontakt Nordic Leasing i dag, så kan du hurtigt komme ud på landevejen i din drømmebil.
 
 

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing