Har jeg ubegrænset kørsel?

Vi mennesker har forskellige behov. Det gælder også, når det kommer til det antal kilometer, vi kører årligt. Nogle har langt på arbejde, andre besøger tit familie i den anden ende af landet, og nogle kører ikke ret meget i deres bil.
 
Det er en relevant faktor at tage med i betragtning, når det kommer til leasing. For hvilke leasingaftaler er omfattet af fri kørsel, og hvilke er ikke?

Operationel og finansiel leasing giver dig svaret

I alle tilfælde af operationel leasing er der kørselsbegrænsning. Operationel leasing betyder, at du lejer bilen i en periode, og det indebærer også, at du kun må køre et bestemt antal kilometer om året.
 
Ofte ligger grænsen på 15.000 kilometer, så operationel leasing er en god løsning til dig, hvis du ikke kører landet rundt særlig tit. Der er dog stort set altid mulighed for at betale for det antal kilometer, du kører ekstra.
 
Finansiel leasing er mere en afdragsordning, hvor du er forpligtet til at købe bilen og også betaler for service og syn selv. Derfor er du heller ikke omfattet af en kilometerbegrænsning. Flexleasing, erhvervsleasing og splitleasing er finansielle leasingløsninger, der giver dig ubegrænset kørsel.

Hvilken løsning er så bedst for mig?

Som privatperson er både privatleasing og flexleasing attraktive løsninger. Hvis du kører meget, er flexleasing klart mest fordelagtig. Det giver dig mulighed for at køre rundt i en eksklusiv bil med god komfort til en pris, du har råd til at betale. Samtidig vil du have god mulighed for at sælge bilen videre, da du har betalt registreringsafgift.
 
Privatleasing er til dig, der kører lidt mindre, men stadig gerne vil have en god bil uden at slå økonomien i stykker. Her slipper du for at hæfte for bilens værditab, og du får service og syn betalt af leasingfirmaet. Derfor kender du dine udgifter på forhånd.

Firmabilen til privatbrug

Hvis du skal have en firmabil, som også skal bruges til privatbrug, er en splitleasingaftale fordelagtig. Her kan du køre fra Skagen til København i firmabilen uden at blive beskattet af fri bil. I stedet betaler du for den procentdel af bilen, du bruger til privatkørsel, mens firmaet betaler resten. Det giver dig en bil, du kan køre mange kilometer i årligt, og du kan dermed slå to fluer med et smæk.
 
Som udgangspunkt er splitleasing dog kun en fordel, hvis du har mest erhvervskørsel. Ved erhvervsleasing må bilen godt bruges til privatbrug, men så kommer du til at blive beskattet i forhold til reglerne om fri bil.

Skal vi finde din drømmebil?

Hos Nordic Leasing tilbyder vi alle leasingløsninger, og vi har et bredt udvalg af mærker og modeller. Derfor kan vi også kombinere bilmærke med leasingaftale og finde den perfekte løsning til dig.
 
Vi har gode samarbejdspartnere, når det kommer til forsikring, og derfor kan vi også skræddersy en fordelagtig forsikring til dig. Kontakt os i dag på 70 22 22 02 eller info@nordicleasing.dk. Du er også velkommen til at komme forbi vores butik til en snak og en kop kaffe.

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing