Flexleasing – hvad gør jeg efter leasingaftalen?

Når du flexleaser en bil, er en del af aftalen, at du selv skal købe bilen eller anvise bilen til en anden køber. I nogle tilfælde beslutter leasingfirmaet at sælge bilen til en tredjepart, selvom du gerne vil købe den. Hos Nordic Leasing lytter vi til dine ønsker, så du ikke kommer i klemme. Her i artiklen svarer vi på, hvad der sker, efter din flexleasingperiode er slut.

Men hvorfor skal jeg flexlease, hvis jeg alligevel skal købe bilen?

For nogle er det ulogisk at flexlease, hvis man alligevel er forpligtet til at købe bilen. Hvis du bruger flexleasing, skal du se bilen som et produkt, du køber på afbetaling. Hvis du derfor ikke er interesseret i at købe en bil, anbefaler vi privatleasing.
 
I Danmark har vi en registreringsafgift på 150%. Det betyder, at du skal betale bilens pris + 150 % i afgift oveni. Hvis du vil købe en bil til eksempelvis 300.000 kroner, så kommer der yderligere 450.000 kroner oveni i registreringsafgift, hvilket giver bilen en pris på 750.000 kroner. Det afholder mange danskere fra at købe dyre biler. Med flexleasing fordeler du registreringsafgiften og bilens pris ud i månedlige rater, som gør købet langt mere overskueligt.

Hvad skal jeg købe bilen for?

Når leasingperioden er slut, skal du købe bilen eller anvise bilen til en anden køber. Prisen på bilen beslutter I allerede, når leasingaftalen laves. Der vurderes en såkaldt restværdi på bilen. Altså det, som bilen vurderes til at være værd, når du skal købe den. Derfor er det også vigtigt, at restværdien bliver nedskrevet så præcist som muligt, så du ikke kommer til at betale mere, end bilen rent faktisk er værd.

Kan jeg købe bilen og sælge den igen?

Hvis du vælger at købe bilen, så er det din bil. Mange vælger at sælge bilen igen efter at have købt den. Det er smart, fordi du har betalt en del af registreringsafgiften på bilen, og det gør den til et attraktiv køb for andre. I nogle tilfælde kan du sælge bilen for mere, end du købte den for. Her skal leasingselskabet ikke have del i overskuddet. Det er din fortjeneste og dine penge.

Lad os lave en god flexleasingaftale til dig

Hos Nordic Leasing er vi på forkant. Vi ved, hvilke udfordringer der kan være med flexleasing, og vi sørger for at løse dem, så du får en fordelagtig aftale. Vi nedskriver en ordentlig restværdi, vi har gode og fleksible forsikringsløsninger, og vi er opmærksomme på, om du er interesseret i at købe bilen eller ej. Derfor sørger vi altid for, at du får en god behandling. Lad os finde din drømmebil!

Kontakt os i dag på 70 22 22 02 eller info@nordicleasing.dk. Du må også komme forbi og se vores store udvalg af bilmærker og modeller.

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing