Porsche leasing

Carrera, Cayman og Cayenne. Porsche er velkendt i Danmark på trods af sit brand som en eksklusiv sportsvogn. Når man ser en Porsche på gaden, vender man sig ofte om og kigger måbende, og synet af den attraktive og æstetiske bil printer sig fast på nethinden.
 
Nu kan du opfylde drengedrømmen hos Nordic Leasing og selv køre rundt i sportsvognen. Med Porsche leasing får du den bil, du altid har drømt om til et beløb, der er til at betale.
 

Porsche leasing – undgå at betale den høje registreringsafgift på en gang

En Porsche er dyr, og uanset om du vælger den ultimative sportsvogn i Porsche Carrera eller en mere familievenlig model i Porsche Macan, så koster en Porsche over en million kroner.
 
Når den tårnhøje registreringsafgift så bliver lagt til, er de fleste for længst løbet væk. Men med flexleasing af Porsche skal du ikke binde et uoverskueligt beløb i bilen på en gang.

Porsche flexleasing – realisér dine drømme

Porsche flexleasing gør det muligt at realisere dine drømme, da du betaler registreringsafgiften og bilen af løbende. Det betyder, at du ikke er tvunget til at binde et stort beløb i bilen på en gang, som du måske ikke kan finansiere. I stedet skal du se flexleasing af Porsche som en afbetaling af bilen og registreringsafgiften.
 
Når flexleasingaftalen er slut, har du afbetalt på bilen og kan dermed købe den for en langt mere overskuelig pris. Flexleasing gør det muligt at få drømmebilen – og hvem drømmer ikke om at køre rundt i en Porsche?

Sportsvognen eller familiebilen?

De fleste forbinder nok Porsche med en racerbil, og de klassiske sportsvogne findes også stadig i bedste velgående. Men Porsche er meget mere end det. Den tyske grundighed og fleksibilitet har sat sit aftryk, og Porsche producerer i dag også sikre familiebiler og SUV’er.
 
Derfor behøver du ikke at gå på kompromis med din drengedrøm, selvom du har familie. Du kan med fordel slå to fluer med ét smæk og lease en Macan, Cayenne eller Panamera, som alle har masser af plads til familien kombineret med sportsvognens grundelementer.

Skal vi indfri dine drengedrømme?

Hos Nordic Leasing har vi den sporty, den familiære og den alsidige Porsche. Derfor er vi også overbeviste om, at vi kan realisere dine drengedrømme, uanset om du er alene, har familie eller en partner. Vi har løsninger, der er skræddersyet til dine behov, og vi tilbyder både erhverv- og flexleasing til den private kunde.
 
Og skulle uheldet være ude, og din Porsche skulle få en skade eller skramme, har vi en god forsikringspartner, så du kommer hjem med en aftale, hvor du sover trygt om natten.
 
Vil du prøve en af bilerne? Kom endelig forbi vores butik til en prøvetur og en god snak. Vi sidder også klar med hjælp på 70 22 22 02 eller mail info@nordicleasing.dk

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing