Hvordan får jeg en leasingkontrakt med det rigtige kilometerantal?

 
Med en operationel leasingaftale følger også en kilometerbegrænsning. Hos Nordic Leasing sørger vi for, at denne begrænsning ikke bliver et problem for dig og dine behov. Derfor kan vi også sende dig hjem med den perfekte aftale og den ønskede bil.
 
Her fortæller vi dig, hvad der er godt at vide, så du får lavet en aftale, der ikke kommer til at hæmme din kørsel.

Skal du skifte job eller flytte?

Det er oplagt at tage bilen til og fra arbejde, og her får du kørt nogle kilometer. Når du privatleaser en bil, skal du derfor tænke på, om du måske står overfor et jobskifte eller en flytning i leasingperioden.
 
Disse ting kan påvirke din kørsel, og selvom det kan være svært at forudsige, er det en god idé at have gjort sig nogle overvejelser vedrørende kilometerlængden til arbejde. Hvis du tror, der er en chance for en flytning eller et nyt job, kan der tages hensyn til det i leasingaftalen.

Skal du med familien på kør-selv-ferie

Bilferier til Sydeuropa er populære, og det forstår vi godt. Hvis du derfor gerne vil have mulighed for at køre på ferie med familien i din bil, kan vi tage hensyn til det.
 
Derfor er det godt at være bevidst om jeres ferietransport, så I ikke risikerer ikke at kunne køre på ferie. Det ville være ærgerligt, og derfor er vi selvfølgelig løsningsorienterede hos Nordic Leasing.

Hvor mange biler er der i husstanden?

Mange familier har to biler. Hvis kun den ene af disse biler er en leasingbil, kan I fordele kørslen ud i de to biler, så kilometerbegrænsningen bliver overholdt. Det er en smart løsning, fordi det giver jer en stor fleksibilitet.
 
Hvis I kun har den leasede bil, så lytter vi selvfølgelig til, hvor meget I tror, I kommer til at bruge den, så kilometerbegrænsningen ikke bliver en hæmsko.

Nordic Leasing – leasing med fokus på kunden

Der findes mange leasingselskaber, men vi synes, du skal vælge os, fordi vi guider dig hele vejen igennem. Det betyder også, at vi i fællesskab løser de udfordringer, der kan være med restværdi og kilometerbegrænsning.
 
Det er i vores interesse, at du får et godt leasingforløb. Derfor har vi også et stort sortiment af bilmærker og modeller.
 
Vi er attraktive for børnefamilien, for parret og for ham eller hende, der vil have en komfortabel bil til og fra arbejde. Vores leasingløsninger er til at betale, uden at økonomien bliver slået i stykker, og vi er grundige. Det gør os til et godt valg for dig.

Kontakt os allerede i dag

Har du lyst til at komme forbi? Vi har altid kaffe på kanden, og vi tilbyder altid en uforpligtende snak. Det kan også være, du vil prøvekøre en af vores biler?
 
Hvis du har spørgsmål, kan du altid fange os på 70 22 22 02 eller info@nordicleasing.dk

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing