Splitleasing

Splitleasing er en leasingform, der tilgodeser både virksomhed og den ansatte. Derfor er splitleasing også en populær leasingløsning.
 
Med splitleasing opdeler man leasingaftalen i to mellem virksomhed og den ansatte som privatperson. Hos Nordic Leasing tilbyder vi splitleasing, der er tilpasset dine behov.

Hvad er splitleasing?

Splitleasing betyder, at man deler den månedlige udgift op i to mellem virksomheden og den ansatte. Det betyder, at hvis 80% af kørslen i bilen bruges til erhvervskørsel, og de resterende 20% bruges til privatkørsel, så betaler virksomheden 80% af omkostninger, mens den ansatte betaler de sidste 20%.
 
Det er en smart løsning, fordi ´den ansatte så slipper for at blive beskattet af fri bil, når vedkommende bruger bilen til privatforbrug. I stedet betales en procentdel af afgiften. Ofte vil det være et mindre beløb end beskatningen - især hvis bilen kun bruges minimalt til privatkørsel.
 
Den store forskel på splitleasing og erhvervsleasing er derfor, at splitleasing giver mulighed for at slippe for beskatning af fri bil, mens man betaler beskatning ved privatforbrug ved erhvervsleasing.

Fordele og ulemper ved splitleasing

Den store fordel ved splitleasing er, at den procentvise betaling ofte er billigere end beskatningen af fri bil. Derfor er det en billigere løsning at lave splitleasing, hvis bilen bruges meget til erhvervskørsel. Dog er det en god hovedregel, at bilen skal anvendes i højere grad til erhvervskørsel.
 
Fordele ved splitleasing:
  • Den ansatte slipper for at betale beskatning af fri bil
  • En billigere løsning for både den ansatte og virksomheden
  • En meget attraktiv løsning for dem der kører relativt få privatkilometer i bilen
 
Ulemper ved splitleasing:
  • Fordelingen skal bogføres rigtigt
  • Splitleasing er ikke en fordel, hvis ikke minimum 50% af kørslen er erhvervskørsel
 
Dermed er der rigtig mange fordele ved splitleasing, som både er attraktive for medarbejder og virksomhed.

Splitleasing hos Nordic Leasing

Hos Nordic Leasing tilbyder vi splitleasing til alle typer af virksomheder. Om du er selvstændig eller har mange ansatte, er for os irrelevant. Det vigtigste for os er, at du finder den rigtige løsning og den rigtige bil til dig selv eller dine ansatte. Derfor tager vi os også altid god tid til at lytte til dine behov.
 

Skal vi tale sammen?

Så har du lyst til at komme forbi til en kop kaffe? Så kan vi snakke om dine kørselsbehov, om muligheden for splitleasing, om biltyper og dine ønsker.
 
Vi har også dygtige samarbejdspartnere, når det kommer til forsikring. Derfor kan vi også lave en fordelagtig forsikringsløsning, som følger med i din splitleasingaftale. Kontakt os i dag på 70 22 22 02 eller info@nordicleasing.dk.

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing