Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en attraktiv leasingform, hvis du er interesseret i at lease en dyr bil, der har en høj registreringsafgift. I Danmark betaler vi nemlig hele 150% i registreringsafgift, som kan være næsten umuligt at betale på en eksklusiv bil. Med flexleasing betaler du kun en brøkdel af registreringsafgiften i de måneder, hvor du leaser bilen.
 
Hos Nordic Leasing tilbyder vi attraktiv flexleasing, der gør det muligt for dig at realisere din drøm om at køre rundt i en luksusbil.

Er der forskel på flexleasing og privatleasing?

På mange punkter fungerer flexleasing ligesom privatleasing.
 
Derfor er det også vigtigt, at restværdien er nedskrevet så præcist som muligt, så den faktisk afspejler bilens reelle værdi, når leasingaftalen er slut.

Er det attraktivt at flexlease?

Selvom du skal købe bilen selv eller finde en køber, når leasingaftalen er slut, er det stadig yderst attraktivt at flexlease.
 
Det giver dig mulighed for at få en luksusbil til en fast måned ydelse, hvor du kun betaler registreringsaftalen i de måneder, du leaser bilen. Det gør det meget nemmere for dig at få mulighed for at sætte dig bag rattet i en luksusbil. Registreringstakster er baseret på bilens alder:
 
  • 0-3 måneder: 2% i afgift
  • 3-36 måneder: 1% i afgift
  • Over 36 måneder: 0,5% i afgift
 
Jo ældre bilen er, desto mindre betaler du altså i registreringsafgift.
 
Men flexleasing byder også på en lang række andre fordele for dig. For eksempel er der ingen kilometerbegrænsning på og du har både en lavere kapitalbinding og kapitalnedskrivning i bilen.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg flexleaser en bil?

Det er vigtigt, at du får skrevet en rigtig restværdi ind, når du laver leasingaftalen. Med en forkert restværdi risikerer du at få en ekstra udgift, når leasingaftalen slutter. Hos Nordic Leasing sørger vi selvfølgelig for, at der bliver lavet en rigtig restværdi på den bil, du flexleaser.
 
Hvis du har spørgsmål til vores flexleasing, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi forklarer også gerne nærmere om, hvad flexleasing er, og om det er en god løsning for dig, når du er på udkig efter en ny bil. Vi kan kontaktes på 70 22 22 02 eller info@nordicleasing.dk.

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing