BMW leasing

 
Er drømmen en X5 eller en model i 3-serien? BMW har skabt sporty looks, køreglæde og kvalitet i mere end et århundrede. Den tyske gigant har erobret bilverdenen, og den vil helt sikkert også erobre dit hjerte, når du først du har sat dig bag rattet ien af BMW’s mange topmodeller.
 
Hos Nordic Leasing tilbyder vi privatleasing af BMW, ligesom du kan finde den perfekte firmabil på en attraktiv måde til dine ansatte. Det kan også være, at drømmen skal realiseres via flexleasing?
 

Attraktiv leasing af BMW er flexleasing

Med en flexleasing-løsning slipper du for at betale den høje registreringsafgift, der er i Danmark. Det afholder mange fra at købe en BMW, som grundet sin kvalitet ikke er en billig bil. Med flexleasing af en BMW deles afgiften op i rater i de måneder,du flexleaser bilen. Dermed er det langt nemmere at betale registreringsafgiften på din BMW via flexleasing.
 
Flexleasing fungerer på samme måde, som hvis du ejede bilen, men i stedet for at binde flere hundrede tusinde kroner i din BMW, betaler du en månedlig ydelse og realiserer på den måde din drøm om at køre i en eksklusiv bil som en BMW.

Glem kørselsbegrænsningen når du leaser en BMW

En anden af de store fordele ved at flexlease en BMW er, at der ikke er en kørselsbegrænsning på, som er tilfældet ved normal privatleasing.
 
Du kan dermed køre lige så langt i din BMW, du vil, og opleve stor komfort og maksimal køreglæde hver eneste gang. Det gør BMW og flexleasing til en oplagt løsning for dig, der har langt til arbejde og derfor gerne vil have en attraktiv bil til en godpris.
 
Med en BMW bliver transporttiden til arbejde en leg, og hos Nordic Leasing kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis den BMW-model, der passer til dine behov.

Suverænitet, eksklusivitet og funktionalitet

BMW er ikonisk, BMW er verdenskendt, og BMW er anerkendt. Derfor bør du gøre dig selv den tjeneste at eje en BMW på et tidspunkt i dit liv, for den emmer af personlighed og suverænitet.
 
BMW er uden tvivl et af de mest eksklusive bilmærker i verden, og den status har de ikke opnået uden grund. Den er skabt på baggrund af funktionalitet, køreglæde, serviceniveau, garanti og design i et elegant samspil.
 
Derfor er vi også stolte af at tilbyde leasing af BMW hos Nordic Leasing. BMW producerer biler i alle størrelser og af alle typer. Derfor er vi også helt sikre på, at vi kan finde den rigtige model til dig og ikke mindst den leasingløsning, du findermest attraktiv. Kontakt os i dag på telefon 70 22 22 02 eller mail info@nordicleasing.dk . Vi glæder os til at høre fra dig.

Se eksempel på leasing af BMW X5

lease din næste bmw
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing