Splitleasing eller erhvervsleasing?

Hvis du er virksomhedsejer, kan du vælge to forskellige leasingtyper. Splitleasing og erhvervsleasing. De har begge to den fordel, at du ikke binder en stor kapital i firmabilerne og dermed kan bruge pengene på virksomhedens kerneområder.
 
Men hvordan ved du, om du skal vælge splitleasing eller erhvervsleasing? Hos Nordic Leasing tilbyder vi begge leasingtyper, og vi vil gerne klæde dig ordentlig på til at vælge det, der er bedst for dig.

Splitleasing – den attraktive løsning til den fleksible medarbejder

Ved splitleasing splitter man leasingen i to. Det betyder, at virksomheden betaler en procentdel af den månedlige ydelse, og dine ansatte betaler en procentdel af den månedlige ydelse.
 
Din medarbejder betaler for den procentdel, han eller hun bruger til privatkørsel. Det betyder, at hvis 80% af kørslen er erhvervskørsel, og 20% er privatkørsel, så betaler firmaet 80%, mens din medarbejder betaler de sidste 20%.

Hvorfor er splitleasing smart?

Der er to hovedårsager til, at splitleasing er en attraktiv løsning. Først og fremmest slipper virksomheden for at betale en procentdel af den månedlige ydelse og sparer dermed penge, som kan investeres i virksomheden.
 
Dernæst slipper dine medarbejdere for at blive beskattet af fri bil, fordi de betaler en procentdel af omkostningerne. Disse omkostninger vil ofte være billigere end beskatningen. Især, hvis langt størstedelen af bilen bruges til erhvervskørsel.
 
Man siger, at forholdene som minimum skal være 60% erhvervskørsel, før splitleasing er en god idé. Men er det tilfældet, er det til gengæld også meget attraktivt.

Erhvervsleasing – 100% firmabil

Erhvervsleasing er en 100% firmabilsløsning. Bilen må bruges til privatkørsel, men så bliver din medarbejder beskattet. Derfor er erhvervsleasing tiltænkt firmabiler, som kun bruges i arbejdshenseende.
 
Det har den fordel, at det er nemt at bogføre, samt at du ikke binder et stort beløb i bilerne. Dermed kan du – ligesom med splitleasing – bruge pengene på vigtigere områder og sørge for at øge virksomhedens omsætning.
 
Du skal finde ud af, hvad bilerne skal bruges til, og hvilken funktion de skal have. Det vil klargøre, hvilken leasingaftale, der er mest ideel for dig og dine ansatte.

Giv dine ansatte gode forhold

En god firmabil er med til at højne standarden i din virksomhed. Det giver gladere medarbejdere, og i sidste ende påvirker det også resultaterne på en positiv måde. Derfor er gode firmabiler også en investering, som målrettede virksomheder burde have.
 
Med splitleasing og erhvervsleasing hos Nordic Leasing kan du få komfortable, sikre og gode firmabiler uden at investere hele virksomhedens kapital i dem. Du får en god firmabil, men du får også økonomisk råderum til at investere der, hvor det er vigtigt for dig.
 

Kontakt os allerede i dag for rådgivning

Vi er klar til at finde en bil til dine behov, og vi rådgiver hele vejen. Det er vigtigt for os, at du får en tilfredsstillende løsning. Vi kan også sørge for en god forsikring, så du ingen bekymringer har, når dine medarbejdere oplever stor køreglæde på landevejen.
 
Kontakt os i dag på 70 22 22 02 eller info@nordicleasing.dk.

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing