Volvo leasing

 
Vores svenske naboer skal have ros. For de har en bilproducent i absolut topklasse, der kan måle sig med de bedste i verden. Og nu kan du få lov til at føle glæden og komforten på egen krop.
 
Med leasing af Volvo hos Nordic Leasing får du den sikre familiebil med masser af plads, og du vil få de samme fordele, som hvis du selv købte bilen. Men som yderligere gevinst har du ingen penge bundet i bilen og hæfter derfor ikke for værditabet, sombilenover tid vil lide.
 

Volvo leasing til privatforbrug

Det er en oplagt mulighed for dig og din familie at lease en Volvo. Her får du en sikker, rummelig familiebil, hvor der både er plads til børn og baggage. Derfor tilbyder vi også privatleasing af Volvo til dig, der vil have en attraktiv bil, men somikkeønsker at binde en masse penge i den.
 
Der er ingen tvivl om, at en Volvo er en eksklusiv bil, men som af samme grund heller ikke er billig at finansiere, hvis du selv skal ud at købe den. Derfor er privatleasing en oplagt løsning.
 
  • Du betaler kun en engangsydelse og et fast månedligt beløb.
  • Fast udgift – service og syn betales af leasingfirmaet.
  • Du vil ikke lide et værditab på bilen – du afleverer den tilbage efter endt aftale.
  • Du får mulighed for at køre i en sikker og bedre bil.
  • Du kan skifte bil oftere.
 
Derfor er der mange gode grunde til at privatlease en Volvo og få den ideelle familiebil.

Erhvervsleasing af Volvo

Hvis du er firmaejer, vil du forbedre arbejdsmoralen og standarden for din arbejdsplads med en solid firmabil til dine ansatte. Her kan erhvervsleasing af Volvo være en mulighed.
 
Den største fordel ved at erhvervslease en Volvo er, at du ikke selv skal ud at bruge en formue på nye firmabiler. De penge kan du bruge på at skabe en bedre virksomhed med en større omsætning. På den måde kan du slå to fluer med ét smæk – du kan bådefåattraktive firmabiler til dine ansatte samt investere mere i dine kerneområder.
 
Netop derfor anser vi også erhvervsleasing af Volvo som en oplagt mulighed for dig, der er virksomhedsejer.

Få et godt tilbud på Volvo leasing

Hos Nordic Leasing har vi et bredt udvalg af Volvo-modeller til leasing. Derfor er vi også sikre på, at vi kan finde lige præcis den model, du har brug for. Vi har gode forsikringspartnere, så vi kan lave en fordelagtig forsikring til dig, og uansetomdu ønsker privat- erhvervs- eller flexleasing, står vi klar til at hjælpe.
 
Vi lytter altid til dine behov, og derfor tilbyder vi selvfølgelig også en kop kaffe og en uforpligtende snak. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 70 22 22 02 eller mail info@nordicleasing.dk. Viserfrem til at hjælpe dig med at finde din drømmebil. 

Se eksempel på Volvo XC 60 leasing her

Se eksempel på Volvo XC 90 leasing her

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing