Mercedes leasing

Mercedes er et af de mest leasede bilmærker i Danmark. Det er ikke tilfældigt, for Mercedes leasing er en attraktiv løsning for dig og dine nærmeste.
 
Fra den tyske by Stuttgart producerer Mercedes modeller, der bliver kigget misundeligt på i resten af bilindustrien. Derfor er Mercedes leasing også et godt valg for dig, der drømmer om at køre i en bil i særklasse uden at betale en formue for den. Dendrøm kan vi realisere hos Nordic Leasing.
 

Mercedes til privatleasing

Alle vil få noget ud af at køre rundt i en Mercedes. Familier, par, enlige, unge og ældre. Derfor er privatleasing af Mercedes også en løsning, som danskerne finder attraktiv.
 
Det skyldes alle de fordele, der er ved privatleasing af Mercedes. Når du privatleaser en Mercedes får du nemlig en bil i særklasse uden at betale dens pris. For prisen er høj, og kombineret med den høje registreringsafgift i Danmark bliver mange skræmtvæk. Den problematik løser privatleasing.
 
  • Du lægger ikke flere hundrede tusinde i en bil
  • Du kender dine udgifter
  • Leasingfirmaet står for service og syn
  • Du kommer ikke til at lide et økonomisk tab i takt med, at bilen mister værdi
  • Du får muligheden for at finansiere en bil af højeste kvalitet
 
Dermed er privatleasing løsningen på den problematik, som rigtig mange danskere har. For der er ingen tvivl om, at en bil i høj kvalitet også koster en høj pris.

Har privatleasing af Mercedes ingen ulemper?

Hos Nordic Leasing er vi selektive, og derfor hjælper vi dig også med at finde den mest attraktive løsning. For som med alt andet er der både fordele og ulemper ved privatleasing. Det er der også ved at købe en bil. Men vi hjælper dig med at minimereulemperne, så fordelene skinner igennem, når du leaser en Mercedes.
 
For eksempel vil der i en leasingaftale altid være en kørselsbegrænsning, der fortæller, hvor langt du må køre årligt i den Mercedes, du leaser. Hvis du derfor kører 45.000 kilometer om året, er Mercedes leasing måske ikke det rigtige valg. Men det gørde færreste.
 
Det betyder dog, at vi altid lytter til dig. Hvor langt kører du? Hvor mange familiemedlemmer er I? Er der brug for nogle særlige behov? På den måde når vi i fællesskab frem til en leasingaftale, der er fordelagtig for dig, og dermed undgår vi også uforudseteproblematikker.

Nordic leasing tager hensyn til dine behov

 
Af samme årsager vil vi selvfølgelig hellere end gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. For privatleasing er smart, hvis der tages hensyn til behov. Det gør vi altid, og derfor brygger vi også hellere enkop kaffe for meget end en for lidt, så vi kan få os en ordentlig snak.
 
Du er også meget velkommen til at ringe til os på 70 22 22 02 eller skrive til os på mail info@nordicleasing.dk.

Se eksempel på Mercedes GLC leasing her

3 gode grunde til at lease
mercedes hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing