Leasing af bil

 
Nordic Leasing er et leasingfirma beliggende i Nordjylland, der har specialiseret sig i at realisere dine drømme. Vi giver dig mulighed for at køre i lige præcis den bil, du altid har drømt om til en fast månedlig ydelse og uden uforudsete udgifter. Vi har både leasingtilbud til private og erhvervsfolk, ligesom vi tilbyder mulighed for flexleasing. Ligeledes tilbyder vi leasing af brugte biler.
 
Hos Nordic Leasing har vi mere end 30 års erfaring med leasing af biler i Aalborg og resten af Nordjylland, hvilket gør, at vi kan tilbyde en kvalitetsbevidst og kompetent ekspertise til netop dig og din drømmebil.
 
Vi har vores spidskompetencer hos de tyske kvalitetsmærker BMWAudi, og Mercedes, men vi tilbyder ligeledes leasing af bil på en lang række af andre eksklusive bilmærker. Lyder det spændende?
 
Tøv ikke med at kontakte os på 70 22 22 02 eller skriv til os på info@nordicleasing.dk. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores butik og se vores store udvalg. Der tilbydes både kaffe og en uforpligtende snak.

Hvad er billeasing?
Når du leaser en bil, svarer det til at leje den. Ligesom du måske betaler husleje, kan du også leje en bil. Det betyder, at du får brugsretten over den bil, du lejer, for et fast månedligt beløb. Når leasingaftalen starter, betaler du en engangsydelse og dernæst kun det faste månedlige beløb.
 
Privat
Hos Nordic Leasing tilbyder vi flere forskellige typer leasing. Hvis du som privatperson ønsker at lease din bil igennem os, kan vi tilbyde privatleasing eller flexleasing.
 
Ved privatleasing betaler du et engangsbeløb og herefter en fast månedlig ydelse, på den bil du ønsker. Dette giver dig fuld transparens over dine månedlige udgifter og samtidig vil du ikke blive påvirket af et værditab eller en afgiftsstigning på bilen. Privatleasing giver dig ligeledes mulighed for at skifte bil oftere.
 
Flexleasing henvender sig til dem, der ønsker at lease en dyr og eksklusiv bil med høj registreringsafgift. Hvis du vælger flexleasing, betaler du en minimal del af registreringsafgiften, i de måneder du ønsker at lease bilen. Betalingsprocenten afhænger af bilens alder og det er dermed en fordelagtig økonomisk ordning for dig, der ønsker at køre i drømmebilen. Desuden er der ingen kilometerbegrænsning ved flexleasing og samtidig får du som kunde en lavere kapitalbinding og kapitalnedskrivning i bilen.
 
Hvad end du søger privatleasing, flexleasing eller leasing af brugt bil, så står vi hos Nordic Leasing klar til at hjælpe dig i jagten på din drømmebil. Vi har mange års erfaring med bil leasing i Aalborg, og kan dermed tilbyde dig en kompetent og informativ vejledning.
 
 
Erhverv
Som erhvervskunde hos Nordic Leasing kan vi tilbyde dig erhvervsleasing og splitleasing.
 
Ved erhvervsleasing er det virksomheden, der leaser bilen fremfor medarbejderen. Desuden er det os hos Nordic Leasing, der håndterer en stor del af ansvaret omkring bilen, dermed skabes der mulighed for jer som virksomhed til at fokusere på jeres hovedopgaver. Erhvervsleasing giver jeres virksomhed fuld økonomisk gennemsigtighed, da i altid vil kende samtlige omkostninger. Desuden bliver beskatningen genberegnet årligt og dermed vil udgifterne naturligt falde med bilens alder. Som virksomhed vil i ved brug af en erhvervsleasingsaftale fremstå attraktivt, da I giver jeres medarbejdere muligheden for at køre i nye og sikre biler.
 
Ved splitleasing opdeles leasingaftalen mellem virksomheden og medarbejderen som privatperson. Betaling af udgifterne bliver beregnet ud fra hvor stor en procentdel, bilen bliver brugt til enten privatkørsel eller erhvervskørsel. Denne leasing type er fordelagtig, da medarbejderen undgår at blive beskattet af fri bil og i stedet betaler en procentdel af afgiften.
 
Hos Nordic Leasing står vi klar til at vejlede jeres virksomhed i hvilken leasing type, der passer jer bedst. Vi har mange års erfaring med bil leasing til erhvervskunder i Nordjylland, og tilbyder løsninger til både store og små virksomheder.
 
 
Hvorfor er det en fordel at lease en bil?
Der er mange gode grunde til at lease en bil, og hvis det er noget, du overvejer, står vi altid klar til at vejlede dig hos Nordic Leasing, så du får den rigtige løsning. De grundlæggende fordele ved leasing af bil er:

 
  • Du har en fast månedlig udgift
  • Du får mulighed for at skifte bil oftere
  • Ved operationelleasing står leasingselskabet for garanti og service af bilen
  • Leasingselskabet kan hjælpe med at sælge din bil, når leasingperioden ophører
 
Et leasingtilbud kan derfor være værd at overveje.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg benytter mig af billeasing?
Når du benytter dig af leasing af bil, skal du altid sørge for at få en forsikring. Hos Nordic Leasing samarbejder vi med diverse forsikringsselskaber, hvor vi kan lave et forsikringstilbud, der er tilpasset dine behov.
 
Hos Nordic Leasing hjælper vi dig med at finde den rigtige leasingløsning.
 
Ligeledes gennemgår vi selvfølgelig kontrakten med dig, så du er helt med på, hvad den indebærer. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at få lov til at køre i den bil, du altid har drømt om.
 
Hvorfor vælge Nordic Leasing?
Hos Nordic Leasing har vi mere end 30 års erfaring med bil leasing i Nordjylland og Aalborg, og kan derfor tilbyde en ekstraordinær ekspertise på området. Gennem vores mange år i leasingbranchen har vi fået opbygget et enormt netværk, der gør det muligt at realisere enhver af dine specifikke ønsker – og vi hjælper, vejleder og støtter dig naturligvis på hele rejsen til netop din drømmebil.
Hvis du går og drømmer om en specifik model, der ikke er på lager, tilbyder vi at opspore denne gennem vores store netværk af autoriserede tyske forhandlere. Herefter sørger vi for at transportere bilen til Danmark, hvor vi tager hånd om alt det praktiske – herunder told, syn og indregistrering mm.
Nordic Leasing tilbyder en samlet pakkeløsning, hvad end du søger leasing af ny eller brugt bil. Hos os er der ingen fordyrende mellemled, og alt fra finansiering, forsikring og klargøring håndteres af os. Vi er altid klar til at vejlede og støtte dig i hvilken leasing type, der bedst passer til dine behov. For dig som kunde betyder dette, at der er fuld transparens gennem hele forløbet og at du trygt kan samarbejde med os om at realisere dine drømme.
 

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing