Leasing af bil

 
Nordic Leasing er et leasingfirma, der gør det muligt for dig at få opfyldt dine drømme. Vi giver dig lov til at køre rundt i lige præcis den bil, du har drømt om til en fast månedlig ydelse uden uforudsete udgifter. Vi har både leasingtilbud til privateogerhvervsfolk, ligesom vi tilbyder mulighed for flexleasing.
 
Vi har vores spidskompetencer hos de tyske kvalitetsmærker BMW, Audi, og Mercedes, men tilbyder leasing af bil på en lang række af eksklusive bilmærker. Lyder det spændende?
 
Tøv ikke med at kontakte os på 70 22 22 02 eller skriv til os på info@nordicleasing.dk. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores butik og se vores store udvalg. Der tilbydes både kaffe og en uforpligtendesnak.

Hvad er billeasing?

Når du leaser en bil, svarer det til at leje den. Ligesom du måske betaler husleje, kan du også leje en bil. Det betyder, at du får brugsretten over den bil, du lejer, for et fast månedligt beløb.
 
Når leasingaftalen starter, betaler du en engangsydelse og dernæst kun det faste månedlige beløb.

Hvorfor er det en fordel at lease en bil?

Der er mange gode grunde til at lease en bil, og hvis det er noget, du overvejer, står vi altid klar til at vejlede dig hos Nordic Leasing, så du får den rigtige løsning. De grundlæggende fordele ved at få leasing af bil er:

 
  • Du har en fast månedlig udgift
  • Du får mulighed for at skifte bil oftere
  • Ved operationelleasing står leasingselskabet for garanti og service af bilen
  • Leasingselskabet kan hjælpe med at sælge din bil når leasingperioden ophører
 
Et leasingtilbud kan derfor være værd at overveje.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg benytter mig af billeasing?

Når du benytter dig af leasing af bil, skal du altid sørge for at få en forsikring. Hos Nordic Leasing samarbejder vi med diverse forsikringsselskaber, hvor vi kan lave et forsikringstilbud, der er tilpasset dine behov.
 
Hos Nordic Leasing hjælper vi dig med at finde den rigtige leasingløsning.
 
Ligeledes gennemgår vi selvfølgelig kontrakten med dig, så du er helt med på, hvad den indebærer. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at få lov til at køre i den bil, du altid har drømt om.

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing