Leasing af brugt bil

 
Leasing markedet har i de senere år været i hastig vækst, hvilket medfører, at nye begreber og leasing modeller kommer frem i lyset. Brugtvognsleasing, releasing og genleasing er alle begreber, der dækker over leasing af brugt bil.
Når du vælger at lease en brugt bil hos os i Nordic Leasing, betyder dette blot, at bilen minimum har været igennem sin første leasing periode. Bilen er naturligvis kontrolleret og serviceret til punkt og prikke, og du vil som kunde opleve den samme tryghed og køreglæde som ved andre leasingtyper.
Det økonomiske aspekt ved at lease en brugt bil er ikke til at tage fejl af; den månedlige ydelse er væsentlig lavere end ved leasing af nye biler og udbetalingen er drastisk reduceret. Alt dette giver selv sagt et større økonomisk råderum til hverdagens andre fornøjeligheder.
Da det ikke kan undgås, at en brugt bil har enkelte brugsspor, gør vi hos Nordic Leasing en ekstraordinær indsats for at klæde dig ordentligt på som kunde. Dette vil sige, at der er komplet gennemsigtighed omkring bilens tilstand, kørte kilometer og servicehistorik. På den måde er der ingen uforudsete aspekter i at lease brugt bil.
 

Fordele ved leasing af brugt bil

 
  • Lavere månedlig ydelse end ved leasing af ny bil
  • Lavere udbetaling
  • Muligheden for at køre i en eksklusiv bil til en nedsat pris
  • Ofte kortere leveringstid
  • Større fleksibilitet i forhold til at udskifte bilen
 

Hvorfor vælge Nordic Leasing?

 
Hos Nordic Leasing tilbyder vi leasing af brugt bil til både private og erhverv. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og kan derfor tilbyde en skræddersyet løsning til dig og din drømmebil. Vores hovedkompetencer ligger inden for de tyske kvalitetsmærker BMW, Audi og Mercedes, men har ligeledes også leasing af andre mærker.
De biler du har mulighed for at lease hos os, er håndplukket og serviceret ned til mindste detalje. Dette er gjort, så du som kunde kan føle dig tryg og tilfreds med din næste bil. Alle bilerne kommer med komplet servicehistorik og er ofte kort tid om, at kunne blive leveret til dig.
Vi kan tilbyde nogle af landets mest favorable priser ift. leasing af eksklusive brugte biler og har samtidig en erfaring, der gør, at vores rådgivning er kompetent og saglig. Hos Nordic Leasing samarbejder vi med forskellige forsikringsselskaber, hvilket er med til, at kunne give dig et forsikringstilbud tilpasset netop dine behov.
Via vores store netværk af autoriserede forhandlere har vi ligeledes mulighed for at lokalisere din drømmebil og vi er naturligvis klar til at støtte, vejlede og håndtere alt det praktiske.
Hvis du ønsker at høre mere om leasing af brugt bil eller andre leasingtyper, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 22 02 eller mail info@nordicleasing.dk. Ligeledes er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik på Mercurvej 9B 9530 Støvring.

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing