Flexleasing – hvad er restværdi?

I forbindelse med flexleasing er restværdi et vigtigt begreb i forhold til at sikre dig så god en aftale som muligt. Hos Nordic Leasing nedskriver vi altid restværdien præcist, så du ikke får en uventet udgift, når din leasingperiode er slut.
 
Læs med her og få forklaret, hvad restværdi er, samt hvordan det fungerer, når du flexleaser hos Nordic Leasing.

Lav flexleasing uden tab hos Nordic Leasing

Restværdien er en betegnelse for den værdi, bilen er vurderet til at have, når din flexleasingperiode er slut. Restværdien er vigtig for dig, fordi det er den pris, du skal købe bilen for. Hvis restværdien dermed er højere end den reelle markedsværdi, vil du komme til at tabe penge på én ud af to måder:
 
  1. Du vil købe bilen til en højere pris, end det bilen er værd
  2. Den anviste køber vil købe bilen til markedsprisen, som er lavere end restværdien. Derfor vil du hæfte for differencen.
 
Derfor er det vigtigt, at restværdien nedskrives så præcist, og det er kun til din fordel, hvis den er så lav som muligt. Er restværdien sat for højt, kan du få en ekstra unødvendig udgift.
 
Hos Nordic Leasing bruger vi mange ressourcer på at nedskrive en korrekt restværdi på bilen, så du får en god aftale uden ubehagelige overraskelser. Det er vigtigt for os, at du får en tilfredsstillende behandling.

Ikke alle biler mister lige meget værdi

Er restværdien en bekymring for dig? Vi hjælper dig hele vejen med en god og tryg proces, for flexleasing er en smart måde at finansiere sin bil på. Derfor skal dine spørgsmål og bekymringer heller ikke stå i vejen, og her er det vores opgave at hjælpe dig.
 
Fylder restværdien meget for dig, kan du kigge efter en bil, der på sigt ikke taber meget værdi. Ikke alle biler taber lige hurtigt deres værdi, og her kan vi igen være en god sparringspartner. På den måde kan du få en sikkerhed, når din leasingperiode er slut.

Lad os hjælpe med at sælge bilen

Hvis du ikke selv har interesse i at købe bilen efter din flexleasing, kan vi hjælpe med at finde en køber. Vi har et stort netværk, og på den måde bliver din bil også vores bil, hvor vi begge har interesse i, at bilen bliver solgt til en god pris.
Da bilen er uden registreringsafgift, bliver den også attraktiv i udlandet, og her har vi gode forbindelser til forhandlere rundt i Europa.
 

Kontakt os allerede i dag

Vi håber, du er blevet lidt klogere på, hvad restværdi er, og hvorfor du ikke skal frygte en uforudset udgift efter endt leasingperiode. Hos Nordic Leasing hjælper vi dig hele vejen, og vi har et stort udvalg af bilmærker og biltyper.
 
Derfor ved vi også, at vi kan give dig din drømmebil på en måde, hvor der også bliver råd til sommerferie. Lad os tales ved på 70 22 22 02 eller info@nordicleasing.dk.

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing