VW leasing

 
Hvilken bil tænker du på, når du vil have en solid, sikker familiebil af høj kvalitet? Hos Nordic Leasing tænker vi på VW. Derfor vil vi også gerne hjælpe dig med en attraktiv og skræddersyet VW leasing.
 
Hos os finder du et bredt udvalg, som er med til at give dig muligheden for at finde den helt rigtige VW-model.
 

Privatleasing af VW – undgå at tabe penge på din bil

VW er en af de tyske kvalitetsmærker. Derfor er en VW heller ikke en billig bil. Men som med alt andet her i verden får du, hvad du betaler for. VW rummer nemlig en enorm kvalitet, som alle burde få glæde af.
 
Med privatleasing af en VW betaler du en månedlig ydelse for at lease bilen. Dermed kan du gøre det muligt at køre i en bil med stor komfort og sikkerhed, hvad end det blot er til dig selv eller hele familien, uden at det slår hul i økonomien.
 
Privatleasing giver dig også den fordel, at du ikke vil opleve et værditab på bilen. Alle biler taber værdi med tiden, og derfor er det dyrt i længden at være bilejer. Med VW privatleasing hæfter du ikke for bilens tab, da du ikke har købt den.

VW leasing med faste udgifter

En anden faktor, der spiller ind som bilejer, er de uforudsete udgifter. Når man mindst har brug for det, går baglygten i stykker, eller bremseklodserne skal skiftes. Det er en dyr fornøjelse og bliver en ekstra udgift.
 
Når du privatleaser en VW, er der ingen uforudsete udgifter, da leasingfirmaet står for service og syn på bilen. Dermed kan du holde styr på budgettet hele vejen igennem leasingperioden med en fast månedlig udgift.

T-Cross, Touran eller Tiguan?

Alsidighed er et vidt begreb, men det kendetegner i den grad VW. Det gør det tyske kvalitetsmærke til en fast inventar i de danske garager. Både blandt enlige, par, børnefamilier og pensionister. Det skyldes, at VW producerer modeller, så der findes noget til alle, uanset hvor man skulle befinde sig livet.
 
Det faktum gør også VW leasing til en fordelagtig løsning for dig. Du kan få, hvad du har brug for, og du ved, at det har været igennem et kvalitetstjek. For tyskerne er grundige, og de værdsætter høj kvalitet.

Vi skræddersyer en løsning til dig

Hos Nordic Leasing har vi et bredt udvalg af VW-modeller til privat- erhvervs- og flexleasing. Dermed kan du både få den model, du ønsker, og den leasingaftale, der passer dig bedst.
 
Har du lyst til at komme forbi til en kop kaffe og høre nærmere om det? Du skal være så velkommen, og hvis du hellere vil skrive til os, kan du altid kontakte os på info@nordicleasing.dk. På telefon kan vi fanges på 70 22 22 02. Husk, at vi altid gerne giver et uforpligtende tilbud.

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing