Hvad er privatleasing?

 
Privatleasing er til dig, der som privatperson gerne vil lease en bil. Hos Nordic Leasing har vi en lang række af bilmærker, som vi tilbyder privatleasing af bil indenfor. Det gælder blandt andet Audi, BMW, Mercedes og Volvo. Det giver dig en unik mulighed for at opnå en stor køreglæde i en bil, der emmer af kvalitet.
 
Vi hjælper dig igennem hele processen og laver en aftale med dig efter dine behov – både når det kommer til aftaleperiode, biltype og forsikring. Du er derfor i trygge hænder hos os. Har du lyst til at høre mere om privatleasing? Kontakt os på telefon 70 22 22 02 eller mail info@nordicleasing.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan fungerer privatleasing?

Privatleasing af bil fungerer på den måde, at du betaler et engangsbeløb og dernæst en fast månedlig ydelse for at få lov til at bruge den bil, du leaser.
 
Oftest er privatleasing uden en forsikring, men hos Nordic Leasing har vi en god samarbejdspartner, så vi kan lave en forsikring, der tilgodeser dine behov.

Er det en god idé at lave privatleasing af bil?

For mange kan det være en god idé at privatlease en bil. Der er flere aspekter, der gør det attraktivt:
 
  • Du kender dine udgifter – et fast månedligt beløb
  • Du kan skifte bil oftere, hvis du ønsker det
  • Du skal ikke tage stilling til, om bilafgifterne stiger
  • Du vil ikke opleve et værditab på bilen
 
Privatleasing af bil er derfor en sikker og gennemsigtig måde at finansiere sin bil på. Jo oftere du ønsker at skifte bil, desto mere attraktivt bliver privatleasing.

Skal jeg ikke tage stilling til noget, når jeg bruger privatleasing?

Der er altid overvejelser, der skal gøres, når store beslutninger, som for eksempel at erhverve sig en ny bil, skal træffes. Derfor vil vi også gerne hjælpe dig med at finde den bedste løsning og gøre dig opmærksom på, hvad du skal holde øje med og tage stilling til, når du bruger leasing af bil til privatbrug.
 
Med en leasingaftale hos os er der ingen grænse for hvor meget du må køre i bilen om året.

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing