Flexleasing hos nordic leasing

Flexleasing til private og erhverv

Hvad er flexleasing?


Flexleasing er bygget op på en sådan måde, at vælger du en bil, som er over 36 måneder, så får du den laveste udgift pr. måned. Vælger du derimod en bil, som er yngre end 36 måneder, så er den månedlige udgift højere. Det vil sige, at det er den gældende afgift på bilen, der tæller, alt efter hvornår leasingperioden påbegyndes. 

Ny vurdering hvert år 

Hvert år foretages der ny vurdering på køretøjet, hvilket medbringer færre omkostninger på grund af faldende afgift. Den månedlige betaling til SKAT er inkluderet i din månedlige leasingydelse. 

Du betaler kun registeringsafgift, mens du leaser


Flexleasing er også en finanseringsmodel, som sikrer ligestilling mellem danske leasingselskaber og udenlandske leasingselskaber, som leaser til det danske marked. Det har den betydning, at danske leasingselskaber nu kan købe biler uden afgift og lease dem både til privat-og erhvervskunder.Du betaler kun registreringsafgift på den bil, du leaser gennem leasingaftalens løbetid, som typisk strækker sig over 12 måneder.

Leas så længe du vil

Nordic Leasing tilbyder også, at du kan lease køretøjet på ny så længe, du er glad for bilen og ønsker at køre videre. 

Fordelen ved flexleasing er som sagt, at du ikke betaler hele registreringsafgiften på én gang.  

Flexleasing = mindre værditab

Vælger du denne finansieringsmodel, vil du dermed også være sikret et mere beskedent værditab end ved andre leasingmodeller, hvor der er fuld dansk afgift på. 

Nordic Leasing er glade for at kunne tilbyde vores kunder flexleasing, da vi kan tilbyde jer en langt billigere leasingydelse på vores biler uden afgift. 
 

FLEXLEASING AF AUDI, MERCEDES & BMW

For rigtig mange er flexleasing en nem og god vej til drømmebilen, hvor du økonomisk har mulighed for at lease nogle af de mere eksklusive bilmærker. 

Her hos Nordic Leasing tilbyder vi bl.a. flexleasing af Audi, Mercedes eller BMW. 

Med flexleasing som finansieringsmodel kan der nemlig være mange fordele ved at lease en brugt luksusbil. 

De dyre biler taber hurtigt sin værdi de første år, og det kan derfor betale sig, at vælge flexleasing, hvis man gerne vil have en lettere brugt bil fra de lidt dyrere bilmærker. 

 

Netavisen migogaalborg har et par gange udarbejdet spændende artikler om NordicLeasing

3 gode grunde til at handle
hos nordic leasing

Vi har 30 års erfaring i branchen

Stort netværk af autoriserede tyske forhandlere

Eget finanseringsselskab.
Ingen fordyrende mellemled

Skift til Nordic Leasing